Meny Stäng

Bettans bilder på Isländsk fårhund.

Här finner du bilder på gamla och nu levande islänningar. Fattas din hund här på sidan så är du välkommen att skicka en bild, digitalt eller med vanlig post så lägger vi in den på rätt plats. Är du inte nöjd med den bild som just nu finns av din hund byter vi gärna mot någon som du hellre vill ha.

Denna sida kan ses som ett hjälpmedel för den som letar hanhund för parning eller för den som vill följa sin hund bakåt i linjerna. Det är OK att låna bilder från denna sida men kontakta oss först . Många bilder här kommer från andra fotografer som med stor vänlighet givit oss tillåtelse att använda dem. Där anger vi fotograf.

Denna sida görs av Bettan och Ingbritt. Bettan letar bilder  och fotar. Ingbritt gör hemsidan och fotar och skriver det lilla som behövs. Denna sida är helt privat. har ingen anknytning till någon klubb men klubbar som önskar länka till sidan är välkomna att göra så.

Bakom detta låg en gång i tiden en grupp som kallade sig Bettans vänner. Under årens lopp har en av vännerna, Arne Håkon Tunheim stöttat oss genom att betala webhotellskostnaderna.

Denna sida är på intet sätt kommersiell.

 

English  

Swedish

 

Uppdaterad :2020-11-10

Vi har fått fantastiskt stöd av Ulrika Söderberg som hjälper oss att få fram fler bilder. Stort tack till henne och de av er som bidrar med bilder.

spói i gräset -01

Kontakt                           Gästbok/Guestbook