Meny Stäng

Nya bilder på sidan!

Vi har fått bilder på ljuvliga små valpar och unghundar och en del lite äldre som vi äntligen lyckats lägga in.

Den här sidan fungerar tack vare er alla underbara människor som gläds åt att det finns bilder på er hund eller deras släktingar. Bettan har inte kunnat åka runt och fota s om förr pga pandemin och dessutom dålig syn men kanske blir det bättre nu till våren med både det ena och det andra. Men stort tack till er som förstår vårt intresse och som stöttar två äldre damer i deras arbete för rasen. Denna sida är inte till för något annat än att visa hur hundar i vår ras ser ut eller hur de såg ut när de levde. Vi lägger ut era bilder med namn på fotografen och men våra egna bilder står det inget på.

De flesta hundar som har kennelnamn presenteras under sitt kennelnamn och uppfödare och de utan kennelnamn  enbart under uppfödare, Vi har gjort så för att det ska vara lätt att hitta sin hund och  hundens släktingar om man är nyfiken på farfarsfar eller morfars farfars namn i stamtavlan. Några kennelägare anser att det är fel av oss att ange deras namn så där står det bara namn och registreringsnummer under bilderna. Lite tråkigt kanske och lite svårare att hitta men alla bilder vi får in publicerar vi på ett så lämpligt ställe som möjligt.

Så välkommen alla som vill ha med bilder på er älskling